24.04.2024

Украина. Привітання з Днем Незалежності України з Ізраїлю

+


 

Опубликовано: 16 авг. 2014 г.
У ці нелегкі для України часи, ми, група ізраїльтян (Facebook: Israel Supports Ukraine), вихідців з України, захотіли зробити маленький подарунок для неї. Ми не випадково обрали патріотичну пісеньку українського гурту Mad Heads XL. В якій співається про єдину й неподільну Україну. Це те, за що зараз бореться Україна та її народ. Все чим ми можемо їй зараз допомогти – це підтримати морально. Ми вiремо, що цього року, Україна знайде справжню незалежність. 

Слава Украïнi! 

Ми висловлюємо величезну подяку гурту "Mad Heads XL", за надану фонограму для кліпу. А також всім, хто брав участь у зйомках.

В эти не легкие для Украины дни, мы, группа израильтян, выходцев из Украины, захотели сделать маленький подарок для нее. Мы не случайно выбрали патриотичную песенку украинской группы Mad Heads XL. В которой поется про единую и неделимую Украину. Это то, за что сейчас борется Украина и ее народ. Все чем мы можем ей сейчас помочь – это поддержать морально, через песни. Надеемся, что в этом году, Украина обретет настоящую независимость.

Слава Украïнi!

Мы выражаем огромную благодарность группе "Mad Heads XL", за предоставленную фонограмму для клипа. А так же всех кто принимал участие в съемках.


58 элементов 0,657 сек.